ΜΙΚΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ - ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ | Θέατρο Σοφούλη

Πληρώνετε μόλις 8€ (από 10€) –στο Ταμείο του Θεάτρου- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Εισιτήριο Εισόδου για 1 Άτομο για τη Διαδραστική Παράσταση (Πρωινή) που θα ενθουσιάσει Μικρούς και Μεγάλους «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας», μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων παγκοσμίως, στο Θέατρο Σοφούλη!

Η παράσταση «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας» προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

(Η παραγωγή της παράστασης δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 8€ (από 10€) –στο Ταμείο του Θεάτρου- για 1 Εισιτήριο Εισόδου για 1 Άτομο για τη Διαδραστική Παράσταση (Πρωινή) που θα ενθουσιάσει Μικρούς και Μεγάλους «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας», μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων!

-30
245
ΘΕΑΜΑΤΑ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 • Πληρώνετε μόλις 8€ (από 10€) –στο Ταμείο του Θεάτρου- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Εισιτήριο Εισόδου για 1 Άτομο για τη Διαδραστική Παράσταση (Πρωινή) που θα ενθουσιάσει Μικρούς και Μεγάλους «Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας», μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων παγκοσμίως, στο Θέατρο Σοφούλη!
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για τις παρακάτω Παραστάσεις:
  – Κυριακή 13 Οκτωβρίου – 11:30 
  – Κυριακή 20 Οκτωβρίου – 11:30
  – Kυριακή 27 Οκτωβρίου – 11:30
  – Κυριακή 3 Νοεμβρίου – 11:30

  – Κυριακή 10 Νοεμβρίου – 11:30
  – Κυριακή 17 Νοεμβρίου – 11:30 
  – Κυριακή 24 Νοεμβρίου – 11:30 
  – Κυριακή 1 Δεκεμβρίου – 11:30 
  – Κυριακή 15 Δεκεμβρίου – 11:30
  – Κυριακή 22 Δεκεμβρίου – 11:30
  – Κυριακή 29 Δεκεμβρίου – 11:30
 • Απαραίτητη τηλεφωνική προκράτηση θέσης για την επιθυμητή ημερομηνία παράστασης – βάσει διαθεσιμότητας – στο τηλέφωνο 2310 423925 από τις 09:00 έως τις 21:00.
 • Η παραγωγή της παράστασης δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Δείτε στις Επιπλέον Πληροφορίες τo πλήρες info της Παράστασης.
 • Κερδίστε 2€ για 1 Εισιτήριο 1 ατόμου, παραδίδοντας τη Δωροεπιταγή σας ή δείχνοντας την από το κινητό σας, στο ταμείο του Θεάτρου Σοφούλη.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική προκράτηση θέσης για την επιθυμητή ημερομηνία παράστασης – βάσει διαθεσιμότητας – στο τηλέφωνο 2310 423925 από τις 09:00 έως τις 21:00.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια του Θεάτρου Σοφούλη.

Η διεθνής επιτυχία
Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες
“Η Δύναμη της Φιλίας”
στην παιδική σκηνή του θεάτρου Σοφούλη

Οι αγαπημένοι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας έγιναν παράσταση!

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες!

Από τον Σεπτέμβριο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει κι από κοντά και να τους απολαύσει ζωντανά στη νέα παράσταση της Καλλιτεχνικής Εταιρείας Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη). Πρόκειται για την επίσημη παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα και πρόκειται για μια διαδραστική παραγωγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ θα δίνονται παραστάσεις τις καθημερινές για σχολεία.

Η παράσταση “Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες : Η δύναμη της φιλίας” προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων Μικρών Κυρίων, τα τραγούδια τους και τη συμμετοχή των παιδιών.

Η σειρά “Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες” από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο
Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι’ αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Κείμενο-στίχοι: Καλλιόπη Παπαδάκη
Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι
Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα
Κατασκευή κοστουμιών: Moda System
Ειδικές κατασκευές: Πένη Ντάνη
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δημόσιες σχέσεις: Κατερίνα Νικολάου

Παίζουν
Διογένης Γκίκας, Αναστασία Ευσταθοπούλου, Μαριλένα Λιακοπούλου, Θανάσης Τζιατζιάφης, Χρυσούλα Φλαμπούτογλου

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στο Ταμείο του Θεάτρου ή την δείχνετε από το κινητό σας.
 • Καταβάλλετε στο Ταμείο το ποσό των 8€ για 1 Εισιτήριο 1 ατόμου.
 • Κερδίζετε 2€ με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals.

Το θέατρο Σοφούλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα ανήσυχων καλλιτεχνών και διατηρεί ένα σταθερό πυρήνα συνεργατών και καλλιτεχνικού προσωπικού.

Βασική του επιδίωξη είναι η προαγωγή της θεατρικής τέχνης με παραστάσεις υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων.

Προτεραιότητα του θεάτρου Σοφούλη αποτελεί η παιδική σκηνή και η ανάδειξη νέων έργων, παράλληλα με σκηνοθετικές αναζητήσεις σε έργα του παγκόσμιου κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

Πρόσβαση ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Διεύθυνση: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 423925
Website
Facebook