ΜΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ | Cine Μακεδονικόν

Πληρώνετε μόλις 3,5€ (από 7€) –στο Ταμείο του Κινηματογράφου- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Εισιτήριο 1 Ατόμου για να απολαύσετε τη Ρομαντική Κωμωδία «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» του Γούντι Άλεν με φόντο τη Νέα Υόρκη και ένα καστ πολλών αστέρων στο Cine Μακεδονικόν! 

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

-40
65
 • Πληρώνετε μόλις 3,5€ (από 7€) –στο Ταμείο του Κινηματογράφου- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Εισιτήριο 1 Ατόμου για να απολαύσετε τη Ρομαντική Κωμωδία «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» του Γούντι Άλεν, στο Cine Μακεδονικόν!
 • Η επιστροφή του Γούντι Άλεν είναι γεγονός! Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με μια περιπετειώδη κομεντί με φόντο τη Νέα Υόρκη και ένα καστ πολλών αστέρων!
 • Ημέρες & Ώρες Προβολών: από Πέμπτη 12/09  έως Τετάρτη 18/09 στις 19:00 και στις 20:45 | από Πέμπτη 19/09  έως Τετάρτη 25/09 στις 20:00 και στις 22:00
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.

 • Κερδίστε 3,5€ στο εισιτήριο σας, παραδίδοντας ή δείχνοντας την Δωροεπιταγή σας, στο ταμείο του Cine Μακεδονικόν.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 1 ή 2 άτομα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την Δωροεπιταγή για 2 άτομα, καταβάλετε το ποσό των 7€ στο Ταμείο του Κινηματογράφου, κερδίζοντας συνολικά 7€.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια του Cine Μακεδονικόν.

Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη

Ο Γκάτσμπι και η Ασλεϊ ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ.

Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής!

ΗΠΑ, 2019
Παραγωγή: Λέτι Αρονσον, Ερικα Αρονσον
Σκηνοθεσία: Γούντι
Σενάριο: Γούντι Αλεν
Φωτογραφία: Βιτόριο Στοράρο
Μοντάζ: Αλίσα Λεπσέλτερ
Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκομέζ, Τζουντ Λο, Ντιέγκο Λούνα, Λιβ Σράιμπερ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Διανομή: Odeon

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε από το κινητό σας, στο Ταμείο του Κινηματογράφου.
 • Καταβάλλετε στο Ταμείο το ποσό των 3,50€ για 1 Εισιτήριο ενός ατόμου.
 • Κερδίζετε 3,50€ με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals!

Το Cine Μακεδονικόν χρησιμοποιεί πλέον ψηφιακή προβολή, η οποία είναι το αρτιότερο τεχνολογικά σύστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλο τον κόσμο.
Ο Ψηφιακός κινηματογράφος έχει αναγάγει ήδη τις ταινίες και την κινηματογραφική εμπειρία σε νέα συναρπαστική εμπειρία, τόσο με την απίστευτη ποιότητα εικόνας μέσω των ψηφιακών κινηματογραφικών προβολέων, αλλά και τη δημιουργικότητα που επιτρέπουν τα νέα εργαλεία.

Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας 44, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 261727
Website