SOPHISTIC BEAUTY | Περαία

Πληρώνετε μόλις 10€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Μασχάλες, με το Πρωτοποριακό Σύστημα Laser «Elos» με ψύξη για αφαίρεση πόνου, αποτελεσματικό ακόμη και για τις ανοιχτόχρωμες τρίχες και πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής «Sophistic Beauty» στην Περαία!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 10€ –στην επιχείρηση- για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Μασχάλες, με το Πρωτοποριακό Σύστημα Laser «Elos» με ψύξη για αφαίρεση πόνου!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-01-2020
175
91
ΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 • Πληρώνετε μόλις 10€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Μασχάλες
  με το Πρωτοποριακό Σύστημα Laser «Elos» με ψύξη για αφαίρεση πόνου.
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Κερδίστε την καλύτερη τιμή για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Μασχάλες, παραδίδοντας ή δείχνοντας από το κινητό σας, τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, στην υποδοχή της επιχείρησης.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας.
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Laser Αποτρίχωσης με το Πρωτοποριακό Σύστημα Laser «Elos»

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ElosTM (ηλεκτρο – οπτική ενέργεια) χρησιμοποιεί τη συνεργική δράση του παλμικού φωτός (φωτεινή ενέργεια) και των ραδιοσυχνοτήτων (ηλεκτρική ενέργεια) σε συνδυασμό με σύστημα τοπικής ψύξης.

Ο συνδυασμός αυτός (ElosTM – Electro Optical Synergy) οδηγεί στη θερμική καταστροφή του τριχικού θύλακα και εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις μορφές τριχοφυΐας (σκούρες, λευκές, ξανθές, χνούδι) με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Αυτό καθιστά το θύλακα ανίκανο να υποστηρίξει την ανάπτυξη της τρίχας, με αποτέλεσμα, μετά από μερικές θεραπείες, να προκαλείται μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες γίνονται σταδιακά πιο ανοιχτόχρωμες και λεπτές, αλλά και βραδύτερα αναπτυσσόμενες μετά από κάθε συνεδρία.

Βασικό πλεονέκτημα της νέας μεθόδου, που ονομάζεται Electro – Thermolysis και συνίσταται στην επιλεκτική απορρόφηση των πηγών ενέργειας από την επιδερμίδα, είναι ότι αντικαθιστά το έντονο φως του laser με συνδυασμό μικρότερης ποσότητας φωτός με ενέργεια RF – το πρώτο μειώνεται για λόγους ασφαλείας και την καταστροφή του στόχου επιτυγχάνει αντ’αυτού η ηλεκτρική ενέργεια που δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου την επιδερμίδα.

Έτσι, η πιθανότητα εγκαυμάτων μειώνεται αισθητά, καθώς όταν χρησιμοποιείται ένα μόνο μικρό ποσοστό οπτικής ενέργειας δεν ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία της επιδερμίδας σε σχέση με τη θερμοκρασία του στόχου. Επιπρόσθετα, η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεραπεία προβλημάτων του σκουρόχρωμου δέρματος, που με τις συμβατικές μεθόδους απορροφά μεγαλύτερο ποσοστό ενέργειας λόγω της μελανίνης που περιέχει, με αποτέλεσμα να θερμαίνεται πολύ κάνοντας πολύ δύσκολη υπόθεση την αντιμετώπιση των ατελειών του. Η ηλεκτρική ενέργεια RF, όμως, που χρησιμοποιεί η τεχνολογία Elos, δεν απορροφάται ούτε επηρεάζεται από τη μελανίνη.

Υπάρχουν ακόμα κάποια χαρακτηριστικά που εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της νέας μεθόδου: οι συσκευές που βασίζονται στην τεχνολογία Elos™ Technology έχουν προσαρμοσμένη την ψύξη εξ επαφής, γεγονός που συμβάλλει στο να διατηρείται η θερμότητα σε χαμηλά επίπεδα στην επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της εκπομπής παλμών.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της θεραπείας μετράται η αντίδραση του δέρματος στην παρεχόμενη θερμότητα, ώστε να μπορεί να διοχετευθεί η κατάλληλη ποσότητα που δεν θα προκαλέσει δυσφορία ή πιθανό έγκαυμα.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 10€ για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης σε Μασχάλες.
 • Κερδίζετε την καλύτερη τιμή για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής, με σεβασμό και αγάπη απέναντι στις γυναικείες απαιτήσεις.
H αισθητικός και υπεύθυνη του κέντρου Σοφία Καδεμλίδου 18 χρόνια τώρα, με τη συνεχή παρακολούθηση της πάνω στις ραγδαίες εξελίξεις της ιατρικής αισθητικής, εξυπηρετεί και φροντίζει κάθε γυναίκα που θέλει και σέβεται τον εαυτό της.
Διαθέτουνε τεχνογνωσία και επιστημονική υποστήριξη και νιώθουνε σίγουροι ότι μπορούνε να αντιμετωπίσουνε τις ανάγκες σας.
Γιατί το όνομα τους είναι η διαφορά τους!

Διεύθυνση: Λεωφ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας 52, Περαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2392 400540 | 6948 253656
Website
Facebook