SOPHISTIC BEAUTY | Περαία

Πληρώνετε μόλις 100€ (από 250€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 10 Συνεδρίες με το Καταξιωμένο Σύστημα Personal Training MyoFX EMS System – μέσω ηλεκτρομυικής διέγερσης- για γρήγορη Μείωση Πόντων, Γράμμωση και Αύξηση Μυϊκής Δύναμης και 2 Συνεδρίες Λεμφικού Massage για Αποβολή των Τοξινών και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στον Πολυτελή χώρο του Σύγχρονου Κέντρου Αισθητικής «Sophistic Beauty» στην Περαία!

Μία μόλις συνεδρία 20’ την εβδομάδα, ισοδυναμεί με 3 ώρες κλασικής προπόνησης, προσφέροντας άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σας!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 100€ (από 250€) –στην επιχείρηση- για 10 Συνεδρίες με το Καταξιωμένο Σύστημα Personal Training MyoFX EMS και 2 Συνεδρίες Λεμφικού Massage !

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
170
87
ΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗFITNESS - SPORTS
 • Πληρώνετε μόλις 100€ (από 250€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  10 Συνεδρίες με το Καταξιωμένο Σύστημα Personal Training MyoFX EMS System – μέσω ηλεκτρομυικής διέγερσης- για γρήγορη Μείωση Πόντων, Γράμμωση και Αύξηση Μυϊκής Δύναμης (Διάρκεια κάθε Συνεδρίας 20’)
  – & 2 Συνεδρίες Λεμφικού Massage για Αποβολή των Τοξινών και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας
 • Για την εφαρμογή του MyoFX παρέχεται εξοπλισμός και ειδικό φαρμάκι από την επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Κερδίστε 150€ για 10 Συνεδρίες με το Καταξιωμένο Σύστημα Personal Training MyoFX EMS και 2 Συνεδρίες Λεμφικού Massage, παραδίδοντας ή δείχνοντας από το κινητό σας, τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, στην υποδοχή της επιχείρησης.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας.
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

MyoFX EMS System
Ασύρματη ηλεκτρομυοδιέγερση MyoFX System®

Θεαματική μεταμόρφωση του σώματος χωρίς καλώδια και περιορισμούς. Ιδανικό για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου.
Η τεχνολογία MyoFX EMS System®, η οποία μέχρι πρότινος ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στη φυσικοθεραπεία και αποτελούσε επίσης την αγαπημένη μορφή προπόνησης των σταρ, έρχεται τώρα να καταλάβει σπουδαία θέση στο fitness και να επιτύχει γρήγορα και εύκολα ορατά αποτελέσματα.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή της συμβατικής ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω εξοπλισμού αθλητικής μορφής που επιστρατεύει ταυτόχρονα και με ξεχωριστό ερέθισμα πάνω από 300 μυϊκές ομάδες (600 μύες)! Αποτελεί την πιο προηγμένη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα στο EMS Training.

Tο MyoFX είναι απόλυτα ασφαλές και εύκολο στη χρήση καθώς η διάρκεια της προπόνησης είναι μόλις 20′ για μία φορά την εβδομάδα. Προσφέρει αποτέλεσμα στην καύση λίπους, την τόνωση των μυών, τη διατήρηση ή ακόμα και την αύξηση του μυϊκό όγκου, τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και την βοήθεια για θεραπείες μυοσκελετικών παθήσεων.

Λεμφικό Massage
Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς.
Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού ενώ συγχρόνως απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και σμιλεύει το σώμα.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 100€ για 10 Συνεδρίες με το Καταξιωμένο Σύστημα Personal Training MyoFX EMS και 2 Συνεδρίες Λεμφικού Massage.
 • Κερδίζετε 150€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής, με σεβασμό και αγάπη απέναντι στις γυναικείες απαιτήσεις.
H αισθητικός και υπεύθυνη του κέντρου Σοφία Καδεμλίδου 18 χρόνια τώρα, με τη συνεχή παρακολούθηση της πάνω στις ραγδαίες εξελίξεις της ιατρικής αισθητικής, εξυπηρετεί και φροντίζει κάθε γυναίκα που θέλει και σέβεται τον εαυτό της.
Διαθέτουνε τεχνογνωσία και επιστημονική υποστήριξη και νιώθουνε σίγουροι ότι μπορούνε να αντιμετωπίσουνε τις ανάγκες σας.
Γιατί το όνομα τους είναι η διαφορά τους!

Διεύθυνση: Λεωφ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας 52, Περαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2392 400540 | 6948 253656
Website
Facebook