ALBOOM DIGITAL | Κέντρο

Πληρώνετε μόλις 13,90€ (από 22,90€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals για Εκτύπωση 1 Φωτογραφίας της επιλογής σας σε 1 Καμβά Ζωγραφικής διαστάσεων 25Χ25, με γνήσια οικολογικά, ανεξίτηλα και αδιάβροχα μελάνια Canon και τελαρωμένος σε ξύλινο πλαίσιο, για να δώσετε μια όμορφη προσωπική νότα διακόσμησης στον χώρο σας, από το «Alboom Digital» στη Λεωφόρο Νίκης και στη Μακεδονικής Αμύνης!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 13,90€ (από 22,90€) –στην επιχείρηση- για Εκτύπωση 1 Φωτογραφίας της επιλογής σας σε 1 Καμβά Ζωγραφικής διαστάσεων 25Χ25!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-01-2020
302
120
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • Πληρώνετε μόλις 13,90€ (από 22,90€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals για Εκτύπωση 1 Φωτογραφίας της επιλογής σας σε 1 Καμβά Ζωγραφικής διαστάσεων 25Χ25, με γνήσια οικολογικά, ανεξίτηλα και αδιάβροχα μελάνια Canon και τελαρωμένος σε ξύλινο πλαίσιο.
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για Εκτύπωση 1 Φωτογραφίας της επιλογής σας σε 1 Καμβά Ζωγραφικής διαστάσεων 25Χ25
 • Ωράριο Καταστήματος Λεωφ. Νίκης: από Δευτέρα έως Κυριακή από 09:00 έως 21:00
 • Ωράριο Καταστήματος Μακεδονικής Αμύνης: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 17:00
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Σε όλες τις φωτογραφίες, όπου κρίνεται απαραίτητο, γίνεται ψηφιακή επεξεργασία φωτισμού και ρετούς, για την καλύτερη απόδοση της εκτύπωσης.
 • Η τελική φωτογραφία μετά την επεξεργασία μπορεί να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά για προσωπική σας χρήση.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 13,90€ για Εκτύπωση 1 Φωτογραφίας της επιλογής σας σε 1 Καμβά Ζωγραφικής διαστάσεων 25Χ25
 • Κερδίζετε 9€ για την υλοποίηση των υπηρεσιών που επιλέξατε.

Η εξειδίκευση και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των άλμπουμ.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998, στη Θεσσαλονίκη, από τα αδέλφια Γεώργιο και Μανώλη Δημητριάδη. Ξεκινώντας δυναμικά τη πορεία της, με έδρα το κέντρο της πόλης, έχοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, κατάφερε να παρέχει την ποιότητα και την εγγύηση που ζητά ο πελάτης, όπως η εμφάνιση και εκτύπωση φωτογραφιών, μεγεθύνσεις, μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων φωτογραφικών μηχανών αλλά και είδη ευρύτερης κατανάλωσης (άλμπουμ κορνίζες κ.λπ.).

Με τη πάροδο του χρόνου, εδραιώθηκε στο φωτογραφικό χώρο, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό και το μεράκι. Το 2004, έχοντας επενδύσει μεγάλα ποσά, και σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα εκτύπωσης μικρών και μεγάλων διαστάσεων φωτογραφιών και άλμπουμ αλλά και σε εκτυπώσεις φωτογραφιών σε κούπες, mouse pad, t-shirt, puzzle, μπρελόκ και πολλών ακόμη προϊόντων.

Το 2011, η εταιρία ολοκλήρωσε τη μετεγκατάσταση των εργαστηρίων σε νέο χώρο, δημιουργώντας μια άρτια και ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα παραγωγής ψηφιακών άλμπουμ, με το διακριτικό τίτλο ALBOOM DIGITAL.

Πρόσφατα παραδόθηκε και ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός, καθώς και το υψηλής ανάλυσης εκτυπωτικό NORITSU QSS3801 HD, μοναδικό ακόμα στην Ελλάδα, που εκτυπώνει σε ανάλυση 640dpi και έχει ασύγκριτη ποιότητα εκτύπωσης. Σε συνδυασμό με το αμιγώς ψηφιακό φωτογραφικό χαρτί εκτύπωσης, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Σήμερα ολοκληρώνοντας τις επενδύσεις τους με την προμήθεια κεντητικής μηχανής υψηλών προδιαγραφών ολοκληρώνουνε την γκάμα των προϊόντων τους με κεντήματα κάθε είδους, σε εξώφυλλα άλμπουμ, διαφημιστικά-εταιρικά μπλουζάκια καπέλα, customize δημιουργίες! Συνεργαζόμενη, λοιπόν, με τους καλύτερους προμηθευτές υλικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία ALBOOM ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται επιτυχώς στις δημιουργικές προσδοκίες του κάθε πελάτη.

Η άμεση εξυπηρέτηση, η ποιότητα, τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και οι ανταγωνιστικές τιμές, θα συνοδεύουν πάντα το όραμά τους για συνεχή εξέλιξη.

Διεύθυνση:

 1. Λεωφόρος Νίκης 77, Κέντρο, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 240120
 2. Μακεδονικής Αμύνης 6, περιοχή Αγίου Δημητρίου, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 242124