AUTECO IKTEO | Πυλαία

Πληρώνετε μόλις 40€ (από 50€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για Έλεγχο ΚΤΕΟ σε 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο & Έκδοση Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων & Δώρο Κάρτα AUTECO Club, για εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, από το ΙΚΤΕΟ AUTECO, στην περιοχή του Mediterranean Cosmos!

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

Πληρώνετε μόλις 40€ (από 50€) –στην επιχείρηση- για Έλεγχο ΚΤΕΟ σε 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο & Έκδοση Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων & Δώρο Κάρτα AUTECO Club!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
420
249
AUTO - MOTO
 • Πληρώνετε μόλις 40€ (από 50€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  Έλεγχο ΚΤΕΟ σε 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο
  – & Έκδοση Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων
  – & Δώρο Κάρτα AUTECO Club, για εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις,
  από το ΙΚΤΕΟ AUTECO, στην περιοχή του Mediterranean Cosmos!
 • Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή.
 • Κερδίστε 10€ για Έλεγχο ΚΤΕΟ σε 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο & Έκδοση Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων & Δώρο Κάρτα AUTECO Club, παραδίδοντας την Δωροεπιταγή σας, στην υποδοχή της επιχείρησης.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο για εμπρόθεσμο έλεγχο ΚΤΕΟ. Σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου ο κάτοχος επιβαρύνεται με το αντίστοιχο παράβολο υπέρ Δημοσίου.
 • Καλείτε τηλεφωνικά στο 10.20.30 ή μπείτε στο www.auteco.gr για να προγραμματίσετε το Ραντεβού σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 40€ για για Έλεγχο ΚΤΕΟ σε 1 Ι.Χ. Επιβατικό Αυτοκίνητο & Έκδοση Ετήσιας Κάρτας Καυσαερίων & Δώρο Κάρτα AUTECO Club.
 • Κερδίζετε 10€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Ο Όμιλος J&P-ΑΒΑΞ και η εταιρία ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά τη νέα πρόταση στα ΚΤΕΟ με υπερσύγχρονους σταθμούς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς. Η ιδέα αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Kαθημερινοί χρήστες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προβληματίστηκαν για την ανθρώπινη ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος. Καθώς επίσης και για την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους. Έτσι, αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου σταθμών ΚΤΕΟ, που με σεβασμό στη σχέση «Ανθρωπος – Περιβάλλον – Ασφάλεια» θα εισάγει νέα δεδομένα στο θεσμό.
Όλα τα ΙΚΤΕΟ του δικτύου Αuteco αδειοδοτούνται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και πιστοποιούνται κατά ISO 9001:2015.
Η Auteco πραγματοποιεί αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας και διαθέτει:
Πρότυπα ΙΚΤΕΟ που λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο.
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 γραμμών ελέγχου σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης.
Πιστοποιημένους Μηχανολόγους και Μηχανικούς.
Εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, διακριβωμένο και πιστοποιημένο κατά τα διεθνή standards.
Άνετους και φιλόξενους χώρους αναμονής.
Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και ραντεβού.
Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού από το web-site.

Ίδρυση της Auteco
Ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ δημιούργησε την Auteco θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες. Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Όραμα
Το όραμα της Auteco είναι να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον οχήματα ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Aσφαλή ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στους Ελληνικούς δρόμους και φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων (μονοξείδιο του άνθρακα (CO), υδρογονάνθρακες (HC) και αιθάλη, παράγοντες βλαβεροί για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον).

Σκοπός
Η Auteco θέλει να προσφέρει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες τις κατευθυντήριες γραμμές για σωστή, ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση. Παράλληλα επιδιώκει την δημιουργία, ίδρυση και λειτουργία μεγάλων και πρότυπων σταθμών ΚΤΕΟ που θα διέπονται από το όραμα και την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας.

Στόχος
Βασικός Στόχος της Αuteco είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά. Η διάδοση της σπουδαιότητας του θεσμού του ΚΤΕΟ, τεκμηριώνοντας και επικοινωνώντας τα πραγματικά οφέλη του σωστού ελέγχου ΚΤΕΟ, μετατρέποντας τον αναγκαστικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε μία χρήσιμη και ουσιαστική διαδικασία.

Διεύθυνση: Αγ. Αναστασίας 13, Πυλαία, περιοχή Mediterranean Cosmos – Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 10 20 30

Website