BUFALA GELATO | One Salonica & Θέρμη

Κερδίζετε Έκπτωση 20% με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για όλες τις αγορές σας από το «Bufala Gelato» στο One Salonica Mall και στη Θέρμη, σε Παγωτό με δεκάδες γεύσεις αποκλειστικά με 100% υψηλής ποιότητας γάλα, ανθόγαλα, βουβαλίσιο γάλα ή vegan (Gelato, Bufala, Vegan, Soft, Cold Stone) για υπέροχες Βάφλες (Buffle Cone, Open Buffle) και όλα τα Ροφήματα (Cappuccino, Espresso, Σοκολάτα, Ελληνικός, Γαλλικός, Φρέσκους Χυμούς, κ.α.) για  Take Away Παραγγελία!

Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση 20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

Κερδίζετε Έκπτωση 20% για όλες τις αγορές σας από το «Bufala Gelato»,  για Παγωτό σε δεκάδες γεύσεις, υπέροχες Βάφλες και όλα τα Cafe ή Ροφήματα!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
580
516
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals:
  – σε όλες τις Γευστικές Επιλογές για Παγωτό σε δεκάδες γεύσεις, αποκλειστικά με 100% υψηλής ποιότητας γάλα, ανθόγαλα, βουβαλίσιο γάλα ή vegan (Gelato, Bufala, Vegan, Soft, Cold Stone)
  – σε υπέροχες Βάφλες (Buffle Cone, Open Buffle)
  – σε όλα τα Ροφήματα (Cappuccino, Espresso, Σοκολάτα, Ελληνικός, Γαλλικός, Φρέσκους Χυμούς, κ.α.)
  για  Take Away Παραγγελία, από το «Bufala Gelato» στο One Salonica Mall και στη Θέρμη!
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.
 • Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή.
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% σε όλες τις Γευστικές Επιλογές για Παγωτό, υπέροχες Βάφλες και όλα τα Ροφήματα, για  Take Away Παραγγελία, παραδίδοντας την Δωροεπιταγή στο ταμείο της επιχείρησης.
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.
 • Εξαιρούνται της Δωροεπιταγής όλα τα Συσκευασμένα Προϊόντα Εμπορίου (π.χ. Εμφιαλωμένο Νερό, Αναψυκτικά, Εμφιαλωμένοι Χυμοί, κ.α.).
 • Ωράριο Χώρου: Δευτέρα έως Κυριακή από τις 09:00 έως τις 24:00
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στην επιχείρηση.
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% σε όλες τις Γευστικές Επιλογές για Παγωτό σε δεκάδες γεύσεις, υπέροχες Βάφλες και όλα τα Ροφήματα, για  Take Away Παραγγελία.
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.

Στο Bufala Gelato καθηµερινά εργάζονται για 3 στόχους αναφορικά µε τις Α΄ ύλες τους:

Φρέσκο, Φρέσκο, Φρέσκο…και πάλι από την αρχή!

Η γεύση καθώς και η διατροφική αξία των προϊόντων είναι αποτέλεσµα της φιλοσοφίας τους που ξεκινά από µακρόχρονη έρευνα από το δικό τους R&D τµήµα και συνεχίζει µε ποιοτική πρώτη ύλη και κατοχυρωµένες δικές τους συνταγές.

Η φιλοσοφία τους επίσης, αποτυπώνεται στα συνεχώς νέα πρωτότυπα & καινοτόµα προϊόντα (buffle cone) που γίνονται αµέσως talk of the town!

Η αισθητική στο packaging, ο σχεδιασµός των καταστηµάτων καθώς και το µοντέρνο λειτουργικό στήσιµο των προϊόντικών «νησίδων», αποτελούν βασικό σηµείο αναγνωρισιµότητας του Bufala Gelato και στοιχεία που αµέσως αγαπήθηκαν, δηµιουργώντας πιστό κοινό.

Οι κορυφαίες προτάσεις του Bufala Gelato είναι:

Gelato
Δεκάδες γεύσεις παραδοσιακού παγωτού, αποκλειστικά µε 100% υψηλής ποιότητας γάλα και ανθόγαλα. Σερβιρισµένο σε επίσης φρέσκα χωνάκια – κατασκευάζονται συνεχώς µπροστά σας. ∆ιακρίνεται για τη µεστή γεύση και την καθαρή επίγευση του.

Bufala
Από 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλινό γάλα Σερρών και σαλέπι Φλώρινας, με πρωτεϊνες αυγού (ασπράδι).
Το βουβαλίσιο γάλα δρα ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν αλλεργίες και δυσανεξία στη λακτόζη. Περιέχει 58% περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό, 40% περισσότερες πρωτεΐνες, 43% λιγότερη χοληστερόλη. Είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, βιταμίνης Α, θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, Β12, τοκοφερόλης, Ω6, και Ω12 λιπαρών οξέων. Ο συνδιασμός όλων των ανωτέρω στοιχείων, ωφελεί στο ανοσοποιητικό. Επίσης, το σαλέπι είναι πλούσιο σε άμυλο και πολύτιμα μεταλλικά άλατα: φώσφορο και ασβέστιο. Αποτελεί φυσικό τονωτικό του οργανισμού.

Nitrogenius
Το Nitrogenius ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα το βρείτε μόνο στο Bufala Gelato.
Η επιστήμη συναντά την τέχνη, το υγρό συναντά τον πάγο και έτσι γίνεται το NITROGENIUS.
Φτιάχνεται εκείνη την στιγμή μπροστά σας με υγρό άζωτο και το δημιουργείτε μόνοι σας.
Επιλέγετε τις γεύσεις τα υλικά, τα topping και πολύ γρήγορα φτιάχνετε το δικό σας, μοναδικό παγωτό.

Icefit
Παγωτό ειδικού τύπου υψηλής πρωτεΐνης και χαμηλών λιπαρών.

Soft Ice Cream
SOFT ICE CREAM sugar free
Παγωτό μηχανής χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Cold Stone
Επιλέξτε από τους προτεινόμενους συνδιασμούς ή φτιάξτε το δικό σας Goldstone Ice Cream.

Buffle Cone
Αποτελούν ήδη το talk of the town στα καταστήµατα µας.
Ελαφριά, αφράτη ζύμη που τυλίγει μέσα της γευστικές εμπειρίες. Διαλέγεις παγωτό, διαλέγεις toppings & bon appétit!

Cream Cone
Φρέσκια, απολαυστική χειροποίητη ζύμη με επικαλύψεις όπως: ζάχαρη, σοκολάτα ή ξηρούς καρπούς.
Συνοδέψτε την κρέμα patisserie ή soft ice cream!

Open Buffle
Make Your Own Buffle
Follow the steps:
1. Παίρνεις το buffle
2. Διαλέγεις παγωτό
3. Διαλέγεις πόσα scoops θέλεις
4. Επιλέγεις και προσθέτεις το Toppings

Sweat Treats
Λουκουμάδες Σιροπιαστοί με Μέλι

Διευθύνσεις:
One Salonica Mall, Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη, Θεσσαλονίκη (Τηλ: 2310 524010)
Πλατεία Παραμάνας 4, Θέρμη (Τηλ: 2310 383580)
Website
Facebook