HUMAN BODY MUSEUM | Ωραιόκαστρο

Πληρώνετε μόλις 5,50€ (από 7€) – στο Ταμείο του Μουσείου Ανθρώπινου Σώματος – με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals – για Είσοδο 1 Ατόμου με Ξενάγηση 50′ στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum», που αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ενήλικου ανθρώπινου σώματος και να δουν από κοντά όλα τα ανθρώπινα όργανα σε πλήρη λειτουργία, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πολιτισμού Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο! `

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

185
111
ΘΕΑΜΑΤΑ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
 • Πληρώνετε μόλις 5,50€ (από 7€) – στο Ταμείο του Μουσείου Ανθρώπινου Σώματος –  με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  Είσοδο 1 Ατόμου με Ξενάγηση 50′
  στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum», που αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ενήλικου ανθρώπινου σώματος και να δουν από κοντά όλα τα ανθρώπινα όργανα σε πλήρη λειτουργία, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πολιτισμού Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο! `
 • Για τα παιδιά έως 3 ετών η είσοδος είναι Δωρεάν.
 • Για το κοινό για όλες τις θεματικές εκθέσεις-πάρκα οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, Κυριακή και αργίες από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00 ανά 1 ώρα (τελευταίες ξεναγήσεις στις 13:00 και στις 20:00).
 • Για τον Αύγουστο οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται εκτός από Σαββατοκύριακο και από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10:00 – 14:00.
 • Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή.
 • Ημερομηνία λήξης Δωροεπιταγής: 30/09/2019
 • Κερδίστε 1,50€ για Είσοδο 1 Ατόμου με Ξενάγηση 50′ στο πρώτο και μοναδικό Θεματικό Πάρκο Ανθρώπινου Σώματος «Human Body Museum», παραδίδοντας την Δωροεπιταγή σας, στο ταμείο της επιχείρησης.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 Άτομο.
 • Για το κοινό για όλες τις θεματικές εκθέσεις-πάρκα οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, Κυριακή και αργίες από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00 ανά 1 ώρα (τελευταίες ξεναγήσεις στη 13:00 και στις 20:00).
 • Για τον Αύγουστο οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται εκτός από Σαββατοκύριακο και από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10:00 – 14:00.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια του Human Body Museum.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στο Ταμείο του Μουσείου Ανθρώπινου Σώματος .
 • Καταβάλλετε το ποσό των 5,50€ για Είσοδο 1 Ατόμου.
 • Κερδίζετε 1,50€ με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals.

Tο ανθρώπινο σώμα είναι μία μοναδική, πολυσύνθετη κατασκευή-θαύμα που καθημερινά, μέσα από εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις των συστημάτων του, μας επιτρέπει να μιλάμε, να κινούμαστε, να αντιλαμβανόμαστε, να σκεπτόμαστε, να θυμόμαστε, να αγαπάμε, να πονάμε, να ΖΟΥΜΕ!

Το HUMAN BODY MUSEUM αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ενήλικου ανθρώπινου σώματος και να δουν από κοντά όλα τα ανθρώπινα όργανα, σε πλήρη λειτουργία. Με τη συνοδεία εξειδικευμένων ξεναγών ξεκινούν από το στόμα του σώματος της «ΖΩΗΣ» το εντυπωσιακό ταξίδι εξερεύνησης που ολοκληρώνεται με την «γέννηση» της γνώσης για τις συνθήκες που θα πρέπει να διαμορφώσουμε για να διατηρήσουμε υγιές το σώμα μας.
Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σε υπερμεγέθη ανάγλυφες απεικονίσεις διάφορα όργανα, όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, το δέρμα και πολλά άλλα, με αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία τους και ενδεικτικές αναφορές στις παθήσεις που συνηθέστερα πλήττουν το καθένα από αυτά.

Το HUMAN BODY MUSEUM σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, στη χώρα που ο Ιπποκράτης δίδαξε τους αέναους κανόνες «Περί Διατροφής και Υγείας», με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση του θέματος της διατροφής και των επιδράσεών της στο ανθρώπινο σώμα, από την αρχή ακόμα του σχηματισμού του εμβρύου, ως τα στάδια της ενηλικίωσης και των ειδικών συνθηκών που διαμορφώνονται σε διάφορες φάσεις της ενήλικης ζωής όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η μέση ηλικία.

Στη διάρκεια της επίσκεψής σας στο μουσείο, εξειδικευμένοι ξεναγοί σας ενημερώνουν για τη συμβολή ενός γενικότερου πλάνου υγιεινής διατροφής στην ενίσχυση της πνευματικής και σωματικής σας υγείας, μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις-προβολές, εστιασμένες στις διατροφικές ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας ενώ παράλληλα στο χώρο ενημέρωσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις θετικές επιδράσεις διαφόρων τροφίμων σε συγκεκριμένα όργανα του ανθρώπινου σώματος και για τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση και ένταξη υγιεινών, γευστικών και θρεπτικών επιλογών στο καθημερινό πλάνο της διατροφής σας.

Η καθημερινή φυσική δραστηριότητα, ακόμη και το απλό δεκάλεπτο περπάτημα, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση της καλής σας υγείας, στην ενδυνάμωση του μυϊκού σας συστήματος, στην ενίσχυση του μεταβολισμού σας ρυθμού, στην καλή λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων, του εγκεφάλου. Λειτουργεί ακόμη ως «εμπόδιο» στην εμφάνιση εκφυλιστικών ασθενειών, στις διαταραχές μνήμης και στα περιστατικά άγχους. Χρόνιες παθήσεις όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης τύπου 2, η παχυσαρκία, η κατάθλιψη, βελτιώνονται με την ένταξη στην καθημερινότητά μας, ήπιας μορφής σωματική άσκηση.

Στο HUMAN BODY MUSEUM σας «εκπαιδεύουν» στη φιλοσοφία διαμόρφωσης ενός προσωπικού πλάνου φυσικής δραστηριότητας ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας. Ξεκινώντας από μια λεπτομερή περιήγηση στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος, μαθαίνετε να αναγνωρίζετε τα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού σας και κατανοείτε, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ξεναγών, τις θετικές επιδράσεις της άσκησης σε κάθε όργανο αλλά και γενικότερα στη συμβολή της άσκησης στη διατήρηση της ευεξίας και της υγείας σας. Στόχος τους, η σταδιακή ένταξη- «ένα βήμα τη φορά», ποικίλων μορφών σωματικής άσκησης στην καθημερινότητά σας και η υιοθέτηση της κουλτούρας της «κίνησης» στη ζωή σας.

Διεύθυνση: Πολυχώρος Nouvelle, 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 686544
Website 
Facebook