ELYSIAN BEAUTY SALON | Εύοσμος

Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 35€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου & Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι,για Μείωση των Λεπτών Γραμμών και Ρυτίδων, Λάμψη, Ενυδάτωση, Διόρθωση των ατελειών της Επιδερμίδας και Αναζωογόνηση του Προσώπου, στον Ολοκαίνουργιο Πολυχώρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Elysian Beauty Salon»!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 35€) –στην επιχείρηση- για Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου & Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι, για Μείωση των Λεπτών Γραμμών και Ρυτίδων, Λάμψη, Ενυδάτωση, Διόρθωση των ατελειών της Επιδερμίδας και Αναζωογόνηση του Προσώπου!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
-200
56
ΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 • Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 35€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου & Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι,
  για Μείωση των Λεπτών Γραμμών και Ρυτίδων, Λάμψη, Ενυδάτωση, Διόρθωση των ατελειών της Επιδερμίδας και Αναζωογόνηση του Προσώπου,
  στον Ολοκαίνουργιο Πολυχώρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Elysian Beauty Salon»!
 • Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας θα πραγματοποιηθούν:
  – Ντεμακιγιάζ και Καθαρισμός Προσώπου με ειδικά προϊόντα (ανάλογα με τον κάθε τύπο δέρματος)
  – Απολέπιση – peeling Προσώπου με κοκκώδες scrub με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
  – Διάνοιξη των πόρων της επιδερμίδας με τη χρήση ατμού και όζοντος
  – Εξαγωγή σμήγματος με σπάτουλα υπερήχων
  – Αντισηψία και σύσφιξη πόρων με υψίσυχνα
  – Δερμοαπόξεση με διαμάντι
  – Εφαρμογή μάσκας ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας
  – Αποθεραπεία με εφαρμογή ορού-κρέμας προσώπου-κρέμας ματιών & αντηλιακού ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας
  – Μασάζ προσώπου
 • Τι πετυχαίνουμε με την Μικροδερμοαποξεση με Διαμάντι:
  – Απομακρύνονται τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα που δεν φεύγουν με τον απλό καθαρισμό στο σπίτι.
  – Αποκτάτε άμεσα λάμψη και ανανέωση στο δέρμα
  – Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και μειώνονται ελαφρώς οι λεπτές ρυτίδες, οι επιφανειακές ουλές ακμής και οι δυσχρωμίες
  – Οι διεσταλμένοι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί και τα μαύρα στίγματα απομακρύνονται.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες” περισσότερες λεπτομέρειες για την Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 387707 ή στο 6909 922423
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 387707 ή στο 6909 922423
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι

Η Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης.

Σε συνδυασμό με την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος επιτυγχάνετε μια πλήρη και δραστική αναζωογόνηση του δέρματος. Το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πολύ πιο καθαρό, και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, είναι σχεδόν ανώδυνη και σύντομη και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνο ανάρρωσης.

Τι πετυχαίνουμε με την Μικροδερμοαποξεση με Διαμάντι:
– Απομακρύνονται τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα που δεν φεύγουν με τον απλό καθαρισμό στο σπίτι.
– Αποκτάτε άμεσα λάμψη και ανανέωση στο δέρμα
– Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και μειώνονται ελαφρώς οι λεπτές ρυτίδες, οι επιφανειακές ουλές ακμής και οι δυσχρωμίες
– Οι διεσταλμένοι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί, τα μαύρα στίγματα απομακρύνονται.

Πώς λειτουργεί η Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι;

Στις κεφαλές του μηχανήματος υπάρχουν ασφαλείς διαμαντένιες κεφαλές οι οποίες μπορούν να απομακρύνουν με ασφάλεια και ακρίβεια τα νεκρά κύτταρα καθώς επίσης και να επιτυγχάνουν την αύξηση των υγιών νέων κυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή, πιο μαλακή και χωρίς τα συνηθισμένα στίγματα του προσώπου.

Συγκεκριμένα, τα γνήσια, πυκνά τοποθετημένα Laser cut διαμάντια μπορούν να απολεπίζουν μηχανικά την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα με ένα μηχανισμό αναρρόφησης δημιουργείται αρνητική πίεση που έχει σαν αποτέλεσμα την διέγερση παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ο συνδυασμός της αρνητικής πιέσεως και της χρήσης των διαμαντιών στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέπουν να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο δέρμα ανάλογα με το τύπο του και το πρόβλημα του.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 15,90€ για Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου & Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι.
 • Κερδίζετε 19,10€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Elysian Beauty Salon

Ένας μοναδικός πολυχώρος στην υπηρεσία της ομορφιάς σας!

Το Elysian Beauty Salon δημιουργήθηκε από τις καταξιωμένες Αισθητικούς και Make up artists, Άννα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου για να σας προσφέρουν κοσμετολογικές εφαρμογές υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, χαλαρώστε και απολαύστε ποιοτικές υπηρεσίες που μόνο η Άννα και η Κωνσταντίνα μπορούν να σας προσφέρουν στο χώρο τους.

Έχουν δημιουργήσει ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο , όπου η περιποίηση , η υγεία και η ομορφιά είναι βασικός τους στόχος!

Άρτια καταρτισμένες πάνω σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και πλήρως ενημερωμένες πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα φροντίσουν να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

H ομορφιά, η ηρεμία και η καλαισθησία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις ημέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, αφού αποτελεί τον αντίποδα στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Σκοπός τους είναι να γυρίσουν το χρόνο πίσω, να σας ‘’ομορφύνουν’’ και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλες σας τις ανάγκες.

Στο Elysian Beauty Salon θα βρείτε υπηρεσίες για:
– Περιποίηση Προσώπου
– Περιποίηση Σώματος
– Massage – Spa
– Περιποίηση Βλεφαρίδων-Φρυδιών
– Αποτρίχωση
– Μακιγιάζ
– Περιποίηση Άκρων

Απολαύστε και εσείς όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας στον ολοκαίνουργιο χώρο του Elysian Beauty Salon στον Εύοσμο.

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 6 & Βεργίνας, Εύοσμος
Τηλέφωνο: 2310 387707 & 6909 922423

Website
Facebook
Instagram