ELYSIAN BEAUTY SALON | Εύοσμος

Πληρώνετε μόλις 79€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 6 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης σε Full Μπικίνι και Μασχάλες, με το τελευταίας τεχνολογίας υπερσύγχρονο Palladium Diode Laser κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, στον Ολοκαίνουργιο Πολυχώρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Elysian Beauty Salon»!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 79€ –στην επιχείρηση- για 6 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης σε Full Μπικίνι και Μασχάλες, με το τελευταίας τεχνολογίας υπερσύγχρονο Palladium Diode Laser κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
-240
32
ΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 • Πληρώνετε μόλις 79€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για:
  6 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης σε Full Μπικίνι και Μασχάλες,
  με το τελευταίας τεχνολογίας υπερσύγχρονο Palladium Diode Laser
  κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος,
  για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα,
  στον Ολοκαίνουργιο Πολυχώρο Ομορφιάς και Ευεξίας «Elysian Beauty Salon»!
 • Οι Συνεδρίες πραγματοποιούνται με συχνότητα ανά 25 – 30 ημερών.
 • Για το συγκεκριμένο τύπο μηχανήματος Laser δεν χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία καθώς επανειλημμένα σαρώνεται όλη η περιοχή.
 • Δείτε στην ενότητα “Επιπλέον Πληροφορίες” περισσότερες λεπτομέρειες για το Palladium Diode Laser.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 387707 ή στο 6909 922423
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2310 387707 ή στο 6909 922423
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Palladium Diode Laser

Το Palladium Diode Laser είναι ένα Διοδικό Laser τελευταίας τεχνολογίας.

Το Palladium Diode Laser εκπέμπει στα 808 nm, το οποίο θεωρείται το ιδανικό μήκος κύματος για την καταστροφή του θύλακα τις τρίχας. Έτσι η αποτελεσματικότητα του βρίσκεται στην κορυφή ανάμεσα σε άλλα είδη Laser.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλο το χρόνο.

Το Palladium Diode Laser είναι κατάλληλο για όλα τα είδη φωτότυπου, γι΄ αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το τελευταίας γενιάς διοδικό Laser Palladium δεν χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία καθώς γίνεται με τη μέθοδο της επανειλημμένης σάρωσης όλης της περιοχής, οπότε δεν υπάρχει σημείο που δεν έχει περαστεί και αποτριχωθεί. Έτσι, δεν μπαίνουμε στη διαδικασία των επαναλήψεων κάθε 15 ημέρες.

Το Palladium Diode Laser λόγω του μήκους κύματος που εκπέμπει στα 808nm, στοχεύει στον θύλακα της τρίχας και για αυτό δεν προκαλεί εξάχνωση (δηλαδή απορρόφηση της ενέργειας του laser από το εξωτερικό τμήμα της τρίχας, προκαλώντας το κάψιμο της και εμποδίζοντας παράλληλα να καταλήξει η ενέργεια αυτή στον θύλακα όπου γίνεται και η τριχογέννεση ). Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα εγκαύματος.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 79€ για 6 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης σε Full Μπικίνι και Μασχάλες.
 • Κερδίζετε την καλύτερη τιμή για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Elysian Beauty Salon

Ένας μοναδικός πολυχώρος στην υπηρεσία της ομορφιάς σας!

Το Elysian Beauty Salon δημιουργήθηκε από τις καταξιωμένες Αισθητικούς και Make up artists, Άννα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου για να σας προσφέρουν κοσμετολογικές εφαρμογές υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!

Κάντε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, χαλαρώστε και απολαύστε ποιοτικές υπηρεσίες που μόνο η Άννα και η Κωνσταντίνα μπορούν να σας προσφέρουν στο χώρο τους.

Έχουν δημιουργήσει ένα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο , όπου η περιποίηση , η υγεία και η ομορφιά είναι βασικός τους στόχος!

Άρτια καταρτισμένες πάνω σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές και πλήρως ενημερωμένες πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα φροντίσουν να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

H ομορφιά, η ηρεμία και η καλαισθησία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις ημέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, αφού αποτελεί τον αντίποδα στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Σκοπός τους είναι να γυρίσουν το χρόνο πίσω, να σας ‘’ομορφύνουν’’ και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλες σας τις ανάγκες.

Στο Elysian Beauty Salon θα βρείτε υπηρεσίες για:
– Περιποίηση Προσώπου
– Περιποίηση Σώματος
– Massage – Spa
– Περιποίηση Βλεφαρίδων-Φρυδιών
– Αποτρίχωση
– Μακιγιάζ
– Περιποίηση Άκρων

Απολαύστε και εσείς όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας στον ολοκαίνουργιο χώρο του Elysian Beauty Salon στον Εύοσμο.

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 6 & Βεργίνας, Εύοσμος
Τηλέφωνο: 2310 387707 & 6909 922423

Website
Facebook
Instagram