ΕΥΤΟΝΙΑ | Κέντρο

Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 25€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Full Body Λεμφικό Massage 50’ (για Γυναίκες & Άνδρες), για αποβολή των τοξινών, εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, από τους Εξειδικευμένους Θεραπευτές του Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών & Μασάζ «Ευτονία» στην Ερμού!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 25€) –στην επιχείρηση- για 1 Full Body Λεμφικό Massage 50’ (για Γυναίκες & Άνδρες) από Εξειδικευμένους Θεραπευτές!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-01-2020
290
144
MASSAGE - SPA
 • Πληρώνετε μόλις 15,90€ (από 25€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Full Body Λεμφικό Massage 50’ (για Γυναίκες & Άνδρες).
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Κερδίστε 9,10€ για 1 Full Body Λεμφικό Massage 50’, παραδίδοντας ή δείχνοντας από το κινητό σας, τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, στην υποδοχή της επιχείρησης.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00 και Σάββατο 10:00 έως 17:00.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας.
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Το λεμφικό μασάζ ή αλλιώς χειρωνακτική λεμφική αποσυμφόρηση είναι μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που διεγείρουν τους λεμφαδένες, ώστε να προκληθεί αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και αύξηση της ροής του λεμφικού υγρού.

Αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα – πέρα από τα μακροχρόνια οφέλη – την αποβολή των τοξινών. Το λεμφικό μασάζ εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό. Τα κυριότερα οφέλη είναι:

⦁ Βελτίωση ανοσοποιητικού συστήματος
⦁ Όμορφο δέρμα, υγιές σώμα
⦁ Εξισορρόπηση διαταραχών μεταβολισμού
⦁ Εξάλειψη κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους
⦁ Ενίσχυση πεπτικού συστήματος
⦁ Μείωση φλεβικών οιδημάτων
⦁ Ανακούφιση πόνων από ρευματισμούς – αρθρίτιδες
⦁ Εξάλειψη μαύρων κύκλων – Πρόληψη κατά των ρυτίδων
⦁ Άμεσα αποτελέσματα κατά του στρες και των ημικρανιών

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 15,90€ για 1 Full Body Λεμφικό Massage 50’
 • Κερδίζετε 9,10€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Ο χώρος Εναλλακτικών Θεραπειών και Μασαζ «Ευτονία» σας προσφέρει εξαιρετικά ωφέλιμες υπηρεσίες που θα ανανεώσουν σώμα & πνεύμα.

Στην «Ευτονία» θα βρείτε διάφορα είδη μασάζ, από χαλαρωτικό έως μασάζ αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων.

Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και οι θεραπευτές του είναι Πιστοποιημένοι από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία μασάζ WMF και είναι πρόθυμοι να καλύψουν όλες σας τις απαιτήσεις, δίνοντας προσοχή σε κάθε περιστατικό και άτομο ξεχωριστά.

Επιπλέον στηρίζουν τους αθλητές πριν και μετά τα αγωνίσματα, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην προετοιμασία αλλά και την αποθεραπεία τους.

Στην «Ευτονία» έχετε την προσοχή και την περιποίηση που σας αξίζει έτσι ώστε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Διεύθυνση: Ερμού 18Α (Στοά), Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2314 020340 | 6978 741901
Website
Facebook