HUMAN ENERGY TOUCH | Πανόραμα

Πληρώνετε μόλις 14,90€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 1 Full Body Relax Massage (διάρκειας 60′) για Γυναίκες & Άνδρες για πλήρη χαλάρωση, αναζωογόνηση, ευεξία και αρμονία στο «Human Energy Touch» στο Πανόραμα!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 14,90€ –στην επιχείρηση- για 1 Full Body Relax Massage (διάρκειας 60′) για Γυναίκες & Άνδρες για πλήρη χαλάρωση, αναζωογόνηση, ευεξία και αρμονία!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
-240
31
MASSAGE - SPA
 • Πληρώνετε μόλις 14,90€ –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για
  1 Full Body Relax Massage (διάρκειας 60′) για Γυναίκες & Άνδρες
  για πλήρη χαλάρωση, αναζωογόνηση, ευεξία και αρμονία
  στο «Human Energy Touch» στο Πανόραμα!
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2313 094683 ή στο 6934 612 760
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 | Σάββατο από 10:00 έως 16:00
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2313 094683 ή στο 6934 612 760
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 14,90€ για 1 Full Body Relax Massage.
 • Κερδίζετε την καλύτερη τιμή για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Human Energy Touch

Στον Ολοκαίνουργιο Χώρο του Human Energy Touch θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές πληρότητας, εσωτερικής γαλήνης και διαύγειας.

Σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο οι καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι θεραπευτές του Human Energy Touch θα σας προσφέρουν μια εμπειρία πλήρης Χαλάρωσης.

Στο Human Energy Touch θα βρείτε υπηρεσίες:

Μάλαξης – Massage
Η μάλαξη είναι το σύνολο των συστηματικών και επιστημονικών κινήσεων που εφαρμόζονται πάνω στο σώμα, κυρίως με θεραπευτικό σκοπό. Από την αρχαία Ελλάδα, είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή και τα αποτελέσματα της μάλαξης, τόσο στο νευρομυικό όσο και το κυκλοφορικό σύστημα.

Αυτή η επαφή με το ανθρώπινο σώμα διάμεσου των θεραπευτικών χειρισμών της μάλαξης, ξεκίνησε από τους αρχαίους χρόνους και η εξέλιξη της φτάνει στο σήμερα οπού πλέων με τη συμβολή της επιστήμης επιβεβαιώνεται η πλευρά των ενεργειακών επιδράσεων της εφαρμογής της.

Η μάλαξη είναι ένας από τους βασικότερους φυσιοθεραπευτικούς τρόπους αποκατάστασης και ισορροπίας του ανθρωπινού οργανισμού.

Αποτελεί το σύνολο από καθορισμένες μηχανικές επιδράσεις στην επιφάνεια του σώματος, που έχουν σκοπό την αποκατάσταση των διαταραγμένων λειτουργιών και τη βελτίωση των φυσικών και διανοητικών ικανοτήτων.

Συμβάλει στην επιτάχυνση της ροής του αίματος σε όλα τα συστήματα του οργανισμού, στη χαλάρωση και αναζωογόνηση στους μυς και το λεμφικό σύστημα.

Θεραπεία με Αιθέρια Έλαια
Η θεραπευτική χρήση των ελαίων, για την υγεία και την ευεξία μας, είναι η αρχαιότερη και πιο διαδεδομένη πρακτική στον κόσμο. Τα αγνά φυσικά αιθέρια έλαια περιέχουν τη ζωτική συμπυκνωμένη ενέργεια, την ψυχή του φυτού, και μας την προσφέρουν συμβάλλοντας στη διατήρηση και τη βελτίωση της ενέργειας που έχει ο καθένας μας.

Θεραπεία Βιο-Ενέργειας
Η Θεραπεία Βιο-Ενέργειας βασίζεται σε τεχνικές ενεργοποίησης των μεσημβρινών, με αποτελέσματα στην ενεργειακή απόδοση του οργανισμού.

Οι τεχνικές της πολικότητας και η θεραπευτική αφή είναι οι πιο σύγχρονες προσεγγίσεις της Θεραπεία Βιο-Ενέργειας, με βασική αρχή την ανεμπόδιστη ροή ενέργειας στο σώμα, η οποία αποδίδει την εύρυθμη συχνοτική λειτουργία, που έχει ανάγκη ο οργανισμός για τη διατήρηση της υγείας, ευεξίας και ζωτικότητας.

Η Θεραπεία Βιο-Ενέργειας, από τα χέρια του θεραπευτή, χαρίζει πνευματική γαλήνη, ψυχική ηρεμία και αποφόρτιση του σώματος.

Θεραπεία Human Energy Touch
Αφή Άρωμα Ήχος Χρώμα
Μια θεραπευτική ολιστική τεχνική, εμπνευσμένη από τη προσέγγιση της υγείας και ευεξίας, την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας και τη γνώση δημιουργίας και ενίσχυσης των συνθηκών επαναφοράς του ατόμου στην αρμονία.

Διεύθυνση: Κομνηνών 4 , Eμπορικό Kέντρο Πανοράματος (1ος όροφος), Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2313 094683 | 6934 612 760

Website
Facebook
Instagram