MEDINAILS HEALTH & BEAUTY | Κέντρο

Πληρώνετε μόλις 18€ (από 25€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals για
1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με τη Χρήση Ατμού, για Λάμψη, Αναζωογόνηση και Πρόσωπο Νεανικό και Ξεκούραστο, στον ανανεωμένο χώρο του «Medi Nails Health & Beauty» στο κέντρο της πόλης

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 18€ (από 25€) –στην επιχείρηση- για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου!

 

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-03-2020
290
134
ΟΜΟΡΦΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
 • Πληρώνετε μόλις 18€ (από 25€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με τη Χρήση Ατμού, για Λάμψη, Αναζωογόνηση και Πρόσωπο Νεανικό και Ξεκούραστο, στον ανανεωμένο χώρο του «Medi Nails Health & Beauty».
 • Η διαδικασία περιλαμβάνει:
  – Ντεμακιγιάζ Προσώπου με γαλάκτωμα και Λοσιόν
  – Διάνοιξη Πόρων με τη χρήση ατμού
  – Peeling Προσώπου
  – Εξαγωγή σμήγματος
  – Εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων για αντιβακτηριδιακή προστασία.
  – Μάσκα Προσώπου
  – Εφαρμογή ειδικής αναπλαστικής και ενυδατικής κρέμας.
  – Μασάζ Προσώπου
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Κερδίστε 7€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, παραδίδοντας ή δείχνοντας από το κινητό σας, τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, στην υποδοχή της επιχείρησης.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 και Σάββατο 09:00 έως 16:00.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας.
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 18€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου.
 • Κερδίζετε 7€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εξυπηρετικό περιβάλλον, που καλύπτει, επίσης, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες σας για μανικιούρ – πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art, αποτρίχωση, μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, μασάζ και αρωματοθεραπείας.

Το Medinails Health & Beauty ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης θεραπευτικής και αισθητικής περιποίησης των άκρων. H 25ετής εμπειρία τους και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τους εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση και όσο αφορά στην αναγνώριση, την πρόληψη, την επιτήρηση, τη θεραπεία και την ανακούφιση από ασθένειες, τραυματισμούς ή αναπηρίες.

Εξειδικεύονται σε σύγχρονες θεραπείες νυχιών, ενώ αναλαμβάνουν και εργασίες για τα πόδι με ιατρική ένδειξη, όπως είναι η θεραπεία κάλων, νυχιών που εισχώρησαν μέσα στους ιστούς, επώδυνων ρόζων και ονυχομυκώσεων, τραυματισμών όνυχος, ονυχόλυσης, διαβητικό πόδι, πελματογράφημα για εξατομικευμένους ορθοπεδικούς πάτους.

Η άριστη γνώση του αντικειμένου της ποδολόγου Έλενας Συγγρίδου αποτελεί εγγύηση για τη θεραπεία και για την άμεση ανακούφιση από κάθε είδους επώδυνη κατάσταση.

Στο Medinails Health & Beauty λειτουργεί επίσης τμήμα μόνιμου μακιγιάζ – τατουάζ, που εξυπηρετεί ανάγκες ομορφιάς, αλλά και αποκατάστασης σε περιπτώσεις όπως η λαγωχειλία, η αλωπεκία, η ουλωτική και η γυροειδής σε φρύδια και τριχωτό της κεφαλής, ενώ στο εν λόγω τμήμα του Medinails Health & Beauty πραγματοποιείται και αποκατάσταση θηλής μετά από χειρουργείο.

Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εξυπηρετικό περιβάλλον, που καλύπτει, επίσης, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες σας για μανικιούρ – πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art, αποτρίχωση, μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, μασάζ, αρωματοθεραπείας, ζεστές πέτρες, σοκολατοθεραπεία, βεντούζες, βλεφαρίδες, extensions.

Παράλληλα, στο Medinails Health & Beauty λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των εφαρμογών αισθητικής και ποδολογίας, καθώς και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1, που αποτελεί σχολή αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Διεύθυνση: Εγνατία 81, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 239580
Website
Facebook