EUNOIA | Αριστοτέλους, Κέντρο

Πληρώνετε μόλις 45€ (από 60€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 8 Ομαδικά Μαθήματα (σε group έως 4 ατόμων) Yoga και Aerial Yoga για ευεξία, μυϊκή ενδυνάμωση, ισορροπία, βελτίωση της ευλυγισίας, της φυσικής κατάστασης και της στάσης του σώματος, στον εντυπωσιακό χώρο του Studio Yoga «Eunoia» στην Αριστοτέλους!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 45€ (από 60€) –στην επιχείρηση- για 8 Ομαδικά Μαθήματα (σε group έως 4 ατόμων) Yoga και Aerial Yoga για ευεξία, μυϊκή ενδυνάμωση, ισορροπία, βελτίωση της ευλυγισίας, της φυσικής κατάστασης και της στάσης του σώματος!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-09-2020
-32
24
FITNESS - SPORTS
 • Πληρώνετε μόλις 45€ (από 60€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 8 Ομαδικά Μαθήματα (σε group έως 4 ατόμων) Yoga και Aerial Yoga για ευεξία, μυϊκή ενδυνάμωση, ισορροπία, βελτίωση της ευλυγισίας, της φυσικής κατάστασης και της στάσης του σώματος, στον εντυπωσιακό χώρο του Studio Yoga «Eunoia» στην Αριστοτέλους!
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό του 1ου μαθήματος στο τηλέφωνο 2311 263985.
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για έναρξη του προγράμματος έως τις 30/09/2020.
 • Κερδίστε 15€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα (σε group έως 4 ατόμων) Yoga και Aerial Yoga.
 • Η κάθε Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο.
 • Ωράριο Χώρου: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 και Σάββατο 09:00 – 14:00
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 από εσάς και οι υπόλοιπες από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Yoga

Η Yoga είναι μια εναλλακτική μορφή άσκησης αλλά και μία ολιστική θεραπεία, μια φιλοσοφία ζωής. Η λέξη Yoga προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη yuj και σημαίνει σύνδεση, ένωση.

Ένωση του σώματος, του νου και το πνεύματος. Ένωση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης: τον εαυτό μας, την ζωή, το περιβάλλον που ζούμε. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομονώνει και έτσι χάνουμε την επαφή μας με ό,τι πιο όμορφο υπάρχει γύρω μας και μέσα μας. Πόσο πιο ωραία θα ήταν η καθημερινότητά μας αν αρχίζαμε να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και να συνδεόμαστε με αυτόν σε βαθύτερο επίπεδο, να απολαμβάνουμε την επαφή με την φύση, να ζούμε πραγματικά, συνειδητά κάθε λεπτό;

Η δημοτικότητα της Yoga στη Δύση έχει αυξηθεί ριζικά τις τελευταίες δεκαετίες καθώς έρευνες έχουν αναδείξει τα θεραπευτικά οφέλη της. Οι συνεδρίες είναι προσιτές σε όλους και οι λάτρεις της Yoga σήμερα ασκούνται σε παραδοσιακά ή σύγχρονα συστήματα ανάλογα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και την ιδιοσυγκρασία τους.

Σε σωματικό επίπεδο μέσω των στάσεων (asanas) ενδυναμώνεται όλο το μυικό σύστημα, βελτιώνεται η στάση του σώματος και η ευλυγισία εξασφαλίζοντας ότι οι μύες, οι τένοντες και οι αρθρώσεις μας μένουν εύκαμπτες
Μέσω των τεχνικών αναπνοής (pranayamas), αποκτάμε ποιοτική αναπνοή, ηρεμεί το νευρικό μας σύστημα, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και το ανοσοποιητικό. Αποκτάμε άμεσα μια αίσθηση ευεξίας, χαλάρωσης και διαύγειας.

Έτσι η Yoga βοηθά όχι μόνο στην σωματική μας υγεία αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική μας ισορροπία. Είναι ένα δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας καθώς συνδεόμαστε μαζί του με φροντίδα και αγάπη!

Aerial Yoga

Η Aerial Yoga είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή Yoga, με εναέριες ασκήσεις. Με τη βοήθεια των hammocks (ειδικού υφάσματος ακροβατικών) το σώμα αιωρείται και εκτελεί τις ασκήσεις τις Yoga, με μεγαλύτερο εύρος, δυναμώνοντας ολόκληρο το σώμα, χωρίς να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Λόγοι για να δοκιμάσεις aerial yoga
Μυϊκή ενδυνάμωση. Η αιώρηση δυναμώνει κάθε μυ που χρησιμοποιείς και κυρίως τους κοιλιακούς.
Διόρθωση της στάσης του σώματος.
Ευεξία (ο εκπαιδευτής θα σου δείξει πόσο σημαντική είναι η σωστή αναπνοή. Όταν την τελειοποιήσεις αυτό θα σου προσφέρει όσο οξυγόνο χρειάζεσαι με αποτέλεσμα την ευεξία)
Πλήρης διάταση της σπονδυλικής στήλης.
Βοηθά την ομαλή λειτουργιά του κυκλοφορικού και καρδιαγγειακού συστήματος και του πεπτικού συστήματος.
Βελτιώνει την ευλυγισία.
Χαλαρώνει τους βαθύς μύες.
Χαρίζει την αίσθηση την παραγωγικότητας και έχει ως αποτέλεσμα την αίσθηση αυτοπεποίθησης.
Οι ανάποδες στάσεις αποσυμπιέζουν τους σπονδύλους του αυχένα που ταλαιπωρούμε ιδιαίτερα από τη χρήση κινητού κλπ.
Οι ανάποδες στάσεις ξεκουράζουν την καρδιά καθώς δεν χρειάζεται να δουλέψει για να στείλει το αίμα παντού.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 45€ για 8 Ομαδικά Μαθήματα (σε group έως 4 ατόμων) Yoga και Aerial Yoga.
 • Κερδίζετε 15€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αριστοτέλους, υπάρχει η Eunoia, ένας χώρος που θα σας βγάλει από τη βαβούρα της πόλης και της έντονης αστικής καθημερινότητας και θα σας βάλει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ηρεμίας, όπου θα έρθετε σε απόλυτη επαφή με τον εαυτό σας.

Η Σάρα Καραβασίλη, ιδρύτρια της Eunoia, ταυτόχρονα με τις σπουδές της στην κοινωνιολογία, με ειδικότητα στην κοινωνική ψυχολογία, ανακάλυψε το πάθος της για τη γιόγκα. Έχει λάβει πιστοποιήσεις στην Ολλανδία στη Βαρκελώνη και στην Ελλάδα πάνω στην φιλοσοφία και την πρακτική της γιόγκα, τον διαλογισμό, και την ανατομία. Μάλιστα, κατέχει και πιστοποίηση γνώσης νοηματικής γλώσσας, γεγονός που τη βοήθησε να μπορεί να απευθυνθεί και στο κοινό των κωφών.

Η Eunoia είναι κάτι παραπάνω από ένα yoga studio. Οι σπουδές της Σάρας στην κοινωνιολογία και στην κοινωνική ψυχολογία, αξιοποιούνται με σκοπό μια ολιστική προσέγγιση θεραπείας μέσα από τεχνικές έκφρασης, κίνησης και χορού. Αν επιλέξετε πάτε στην Eunoia, θα επιβιβαστείτε σε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας.

Ο χώρος ενδείκνυται για προσωποποιημένη προσέγγιση των αναγκών του κάθε μαθητή. Πέρα από τα ολιγομελή τμήματα (έως 5 άτομα), υπάρχουν και ατομικές συνεδρίες, αλλά και τμήματα art therapy και yoga αυτογνωσίας.
Από την πρώτη στιγμή που θα επιλέξετε να πάτε στην Eunoia, θα έχετε ένα ραντεβού γνωριμίας με την Σάρα, η οποία θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους σας και μαζί να χτίσετε το πρόγραμμά σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε:

-Yoga Flows
-Hatha Yoga
-Move and Breath
-Yoga για την Τρίτη ηλικία
-Restorative Yoga
-Yoga για εγκύους
-Παιδική Υoga
-Bιωματικές Πρακτικές
-Aerial Yoga

Πέρα από τα παραπάνω προγράμματα, στην Eunoia θα βρείτε και μια πιο ολιστική πρόταση αυτοβελτίωσης. Μέσα από ειδικά σεμινάρια, μπορεί κάποιος να πετύχει την απόλυτη σύνδεση σώματος και πνεύματος. Μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η διατροφική εκπαίδευση, η κατανόηση και ρύθμιση της αναπνοής, ασκήσεις άγχους, αυτογνωσίας και άλλα.

Στην Eunoia σε έναν χώρο που μυρίζει αιθέριο έλαιο λεβάντα και πορτοκάλι, θα βρείτε τον εαυτό σας!

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 11, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2311 263985
Facebook 
Instagram