ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Κέντρο

Πληρώνετε μόλις 14,90€ (από 39€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Υψηλής Ευκρίνειας της Εταιρείας «Hanita Month» για Μυωπία ή της Εταιρείας «Alpha Vision» για Υπερμετρωπία & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml «Bio Soak all in One», με την Εγγύηση πολύχρονης Εμπειρίας του Καταστήματος «Οπτικά Σταμάτης», στο Κέντρο!

(Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας)

Πληρώνετε μόλις 14,90€ (από 39€) –στην επιχείρηση- για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής «Hanita Month» για Μυωπία ή «Alpha Vision» για Υπερμετρωπία | & 1 Υγρό Φακών Επαφής!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-01-2020
360
224
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • Πληρώνετε μόλις 14,90€ (από 39€) –στην επιχείρηση- για:
  6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Υψηλής Ευκρίνειας της Εταιρείας «Hanita Month» για Μυωπία ή 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Υψηλής Ευκρίνειας της Εταιρείας «Alpha Vision» για Υπερμετρωπία
  – & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml «Bio Soak all in One» κατάλληλο για όλους τους τύπους φακών
 • Η επιχείρηση δέχεται είτε εκτυπωμένη Δωροεπιταγή, είτε επίδειξη της στην οθόνη του κινητού σας.
 • Κερδίστε 24,10€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Υψηλής Ευκρίνειας της Εταιρείας «Hanita Month» για Μυωπία ή της Εταιρείας «Alpha Vision» για Υπερμετρωπία | & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml «Bio Soak all in One».
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για φακούς επαφής με τον ίδιο βαθμό μυωπίας ή υπερμετρωπίας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν ισχύει για έγχρωμους ή αστιγματικούς φακούς επαφής.
 • Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο από 08:00 έως 14:30 | Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από 08:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 20:15
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Φακοί Επαφής της εταιρείας Hanita Month

Υψηλής ποιότητας Φακοί Επαφής παραγωγής ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Περιέχει φακούς επαφής υψηλής ευκρίνειας (high definition) με επίστρωση ελέγχου απόκλισης ακτινών φωτός (aberration control ), 55% νερό, 45% hema -copolymer με συστατικό που προφυλάσσει τα μάτια από τις ακτίνες UV.
Καμπυλότητα (mm): 8.60
Διάμετρος (mm): 14.20
Διαθέσιμες διόπτρες: -0,50 μέχρι -12,00

Φακοί Επαφής της εταιρείας Alpha Vision

Οι μαλακοί φακοί επαφής ασφαιρικής κοπής τελευταίας τεχνολογίας της εταιρείας Alpha Vision περιέχουν 55% υδροφιλία.
Κατασκευάζονται από τη Hema-copolymer και προσφέρουν άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.
Έχουν μεγάλη διαπερατότητα σε οξυγόνο και παρέχουν άνεση ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.
Καμπυλότητα (mm): 8.70
Διάμετρος (mm): 14.40
Διαθέσιμες διοπτρίες: -0.50 έως -10.00

Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής της εταιρείας Bio Soak

Χρησιμοποιείται  για τον καθαρισμό, απολύμανση, απομάκρυνση πρωτεΐνης και φύλαξη των μαλακών φακών επαφής
& των φακών σιλικόνης υδρογέλης.
Περιέχει βιολογικά παραγόμενο ειδικό καθαριστικό που είναι συμβατό με τον οφθαλμικό  ιστό, απομακρύνει την βρωμιά από την επιφάνεια των φακών και  διαλύεται στο μάτι χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα.
Αυτή η μοναδική ιδιότητα του βιολογικού καθαριστικού καθιστά το Bio Soak εξαιρετικά ασφαλές και απαλό ακόμη και στα πιο ευαίσθητα μάτια.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε ή την δείχνετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 14,90€ για 6 Μηνιαίους Φακούς Επαφής Υψηλής Ευκρίνειας της Εταιρείας «Hanita Month» για Μυωπία ή της Εταιρείας «Alpha Vision» για Υπερμετρωπία | & 1 Βιολογικό Υγρό Φακών Επαφής 360 ml «Bio Soak all in One».
 • Κερδίζετε 24,10€ με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals.

Με ιστορία 65 χρόνων, τα «Οπτικά Σταμάτης» προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

Η πολύχρονη εμπειρία του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και η εξαιρετική κατάρτιση του προσωπικού σας προσφέρουν ποιοτικές λύσεις που βασίζονται στις δικές σας ανάγκες.

Στα «Οπτικά Σταμάτης» θα βρείτε τα πιο εμπορικά σήματα οπτικών, καθώς και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οπτικών.

Η μοναδική εξυπηρέτηση, η πληθώρα επιλογών και η εξειδίκευση είναι αυτά που θα σας πείσουν ότι κάνατε τη σωστή επιλογή!

Διεύθυνση: Τανταλίδου 8, (περιοχή Κολόμβου, Κέντρο), Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 519988
Facebook