ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ | Περαία

Κερδίστε Έκπτωση 15€ στον τελικό λογαριασμό σας -με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals- για Γεύμα ή Δείπνο 2 ατόμων (αξίας 30€ & άνω) με ελεύθερη επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο τοπικών συνταγών και σπεσιαλιτέ της Μεσογειακής και Ελληνικής Γαστρονομίας, στην Παραδοσιακή Ταβέρνα – Μεζεδοπωλείο «Ο Παλιός Καφενές» στην Περαία!

H Δωροεπιταγή σας προσφέρει Έκπτωση 15€ για Γεύμα ή Δείπνο 2 ατόμων στην τελική αξία της συνολικής κατανάλωσης σας.

π.χ. σε περίπτωση κατανάλωσης αξίας 35€ καταβάλλετε στο Εστιατόριο 20€ κερδίζοντας 15€ για το Γεύμα ή Δείπνο σας με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals!

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

Κερδίστε Έκπτωση 15€ στον τελικό λογαριασμό σας, για Γεύμα ή Δείπνο 2 ατόμων (αξίας 30€ & άνω) με ελεύθερη επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
380
450
FOOD - CAFE - PATISSERIE
 • Κερδίστε Έκπτωση 15€ στον τελικό λογαριασμό σας -με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals- για Γεύμα ή Δείπνο 2 ατόμων (αξίας 30€ & άνω) με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο στην Παραδοσιακή Ταβέρνα – Μεζεδοπωλείο «Ο Παλιός Καφενές»!
 • H Δωροεπιταγή σας προσφέρει Έκπτωση 15€ για Γεύμα ή Δείπνο 2 ατόμων στην τελική αξία της συνολικής κατανάλωσης σας.
 • π.χ. σε περίπτωση κατανάλωσης αξίας 35€ καταβάλλετε στο Εστιατόριο 20€ κερδίζοντας 15€ για το Γεύμα ή Δείπνο σας με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals!
 • Ισχύει για όλες τις επιλογές του καταλόγου καθώς και για τα παρακάτω Ποτά
  Χύμα Κρασί & Tσίπουρο του καταστήματος
  Κρασιά από την ορεινή Αιγιαλεία
  Κρασί από το «Κτήμα Ρούβαλη» (λευκό, ροζέ, κόκκινο, ημίγλυκο)
  Τσίπουρο «Κτήμα Βούλγαρη»
  Μπύρα Draft ΑΛΦΑ
  Εξαιρούνται τα υπόλοιπα Εμφιαλωμένα Κρασιά – Ποτά και Αναψυκτικά.
 • Δείτε το Menu του πλούσιου καταλόγου «Ο Παλιός Καφενές»
 • Κερδίστε 15€ στο γεύμα ή το δείπνο σας, παραδίδοντας την Δωροεπιταγή σας – προ της παραγγελίας – στον υπεύθυνο του καταστήματος που θα σας εξυπηρετήσει.
 • Ανά 2 άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 Δωροεπιταγή ανά παραγγελία.
 • Από την επιχείρηση παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας παρέας 4 ή 6 ή 8 ατόμων, με τις Δωροεπιταγές να χρησιμοποιούνται αθροιστικά (π.χ. με τη χρήση 2 Δωροεπιταγών μία παρέα 4 ατόμων κερδίζει Έκπτωση 30€ για Γεύμα ή Δείπνο αξίας 60€ και άνω)
 • Η Δωροεπιταγή θα πρέπει να παραδοθεί προ της παραγγελίας, στον υπεύθυνο της επιχείρησης που θα σας εξυπηρετήσει.
 • Η χρήση της Δωροεπιταγής ισχύει :
  – Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 12:00 έως αργά το βράδυ
  – Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 έως τις 17:00
  – Κυριακή από τις 16:00 έως αργά το βράδυ
 • Aπαραίτητη τηλεφωνική κράτηση στο 23920 22390
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια του εστιατορίου.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε προ της παραγγελίας σας στον υπεύθυνο του Εστιατορίου που θα σας εξυπηρετήσει.
 • Κερδίζετε 15€ στο Γεύμα ή στο Δείπνο σας.
 • Καταβάλλετε στο Εστιατόριο την υπόλοιπη αξία του Γεύματος ή του Δείπνου σας (π.χ. σε περίπτωση κατανάλωσης αξίας 35€ καταβάλλετε στο Εστιατόριο 20€ κερδίζοντας 15€ για το Γεύμα ή Δείπνο σας με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals).

Σε έναν όμορφα διακοσμημένο παραδοσιακό χώρο στην Περαία, η ελληνική κουζίνα έχει βρει το στέκι της και οι θαμώνες την απολαμβάνουν στην καλύτερη εκδοχή της.

Ο Παλιός Καφενές, είναι δημιούργημα του Κωνσταντίνου Βέργου, ο οποίος μεγαλουργεί στην κουζίνα, με απλά και φρεσκότατα υλικά, μεταμορφώνοντάς τα σε αριστουργήματα. Θα απολαύσετε τοπικές συνταγές και σπεσιαλιτέ της μεσογειακής και ελληνικής γαστρονομίας που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς και σπιτικές συνταγές.

Θα δοκιμάσετε κρεατικά, εκλεκτούς ουζομεζέδες, επιλεγμένα θαλασσινά πιάτα και ψαρικά, και φυσικά τα απαραίτητα κρύα και ζεστά ορεκτικά που θα αποτελέσουν το ιδανικό ξεκίνημα στο γεύμα σας, συνοδεύοντας τα με καλό κρασί και εκλεκτά ελληνικά αποστάγματα.

Στην δροσερή και καταπράσινη αυλή του θα απολαύσετε το φαγητό σας τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια, με το απαραίτητο ουζάκι ή κάποιο από τα πολλά κρασιά της κάβας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το γεύμα σας θα συνοδεύει ζωντανή ελληνική μουσική.

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 58, Περαία, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 23920 22390
Facebook