ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ | 6 καταστήματα

Κερδίζετε Έκπτωση 20% με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για όλες τις αγορές σας από την Αλυσίδα Καταστημάτων «Παραδοσιακό» σε 6 κεντρικά σημεία, για όλες τις Γευστικές Επιλογές  (Scrocchiarella, Σάντουιτς, Αρτοποιήματα, Χωριάτικες Πίτες, Σαλάτες, Γλυκά, κ.α.) και όλα τα Ροφήματα (Cappuccino, Espresso , Σοκολάτα, Ελληνικός, Γαλλικός, κ.α.) για  Take Away Παραγγελία!

Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση 20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

Κερδίζετε Έκπτωση 20% για όλες τις αγορές σας από την Αλυσίδα Καταστημάτων «Παραδοσιακό», για όλες τις Γευστικές Επιλογές και όλα τα Ροφήματα για  Take Away Παραγγελία!

Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 31-08-2020
490
752
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals:
  – σε όλες τις Γευστικές Επιλογές (Scrocchiarella, Σάντουιτς, Αρτοποιήματα, Χωριάτικες Πίτες, Σαλάτες, Γλυκά, κ.α.)
  – & σε όλα τα Ροφήματα (Cappuccino, Espresso , Σοκολάτα, Ελληνικός, Γαλλικός, κ.α.)
  για  Take Away Παραγγελία, από την Αλυσίδα Καταστημάτων «Παραδοσιακό» σε 6 κεντρικά σημεία!
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.
 • Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή.
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% σε όλες τις Γευστικές Επιλογές και ςε όλα τα Ροφήματα για  Take Away Παραγγελία, παραδίδοντας την Δωροεπιταγή στο ταμείο της επιχείρησης.
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.
 • Εξαιρούνται της Δωροεπιταγής όλα τα Συσκευασμένα Προϊόντα Εμπορίου (π.χ. Εμφιαλωμένο Νερό, Αναψυκτικά, Γάλα, Εμφιαλωμένοι Χυμοί, κ.α.).
 • Η χρήση της Δωροεπιταγής ισχύει από Δευτέρα έως Κυριακή σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του κάθε καταστήματος.
 • Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης απεριορίστων Δωροεπιταγών για να χρησιμοποιηθούν είτε από εσάς είτε από άτομα της επιλογής σας.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.
 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στην επιχείρηση.
 • Κερδίζετε Έκπτωση 20% σε όλες τις Γευστικές Επιλογές και σε όλα τα Ροφήματα για  Take Away Παραγγελία.
 • Το τελικό ποσό της αξίας των προϊόντων που επιλέξατε –έπειτα από την έκπτωση -20% της Δωροεπιταγής- το καταβάλετε στο Ταμείο της επιχείρησης.

Μια μοναδική εμπειρία γεύσεων!

Το «Παραδοσιακό» φροντίζει ώστε η καθημερινή σας «βόλτα» στον κόσμο των γεύσεων του, να είναι μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Μια μεγάλη ποικιλία από καφέ, snack, lunch break ή απογευματινές επιλογές είναι διαθέσιμη στη δημοφιλή αλυσίδα από τη Θεσσαλονίκη που πάει κόντρα στη μαζική παραγωγή, δίνοντας έμφαση στις πρώτες ύλες, το γευστικό αποτέλεσμα και την εξυπηρέτηση κάθε ώρα της ημέρας!

Παραδοσιακές μπουγάτσες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρέσκο γιαούρτι, παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστές scrocchiarella και πολλά ακόμα παρασκευάζονται καθημερινά για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αλλά το Παραδοσιακό δεν είναι μόνο η πιο ποιοτική επιλογή για snack και μικρές απολαύσεις. Μια επίσκεψη το μεσημέρι ή το βράδυ χαρίζει στο κοινό ένα πλήρες γεύμα με σαλάτες και κυρίως πιάτα χορταστικά και οικονομικά.

Η ιστορία του Παραδοσιακό ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα. Η γιαγιά Ελευθερία, αναμιγνύοντας αγνά υλικά ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί χωριάτικες πίτες και άλλα προϊόντα που έμελλαν να γίνουν ξακουστά σε όλη την πόλη. Το 1994, ο Αλέξανδρος Κομματίδης, έχοντας πάρει όλη τη γνώση και τις αυθεντικές συνταγές αγοράζει το κατάστημα της οδού Παπαδοπούλου και ξεκινάει μια επιχείρηση με έμπνευση και όραμα.
Το 2003 ανοίγει το δεύτερο Παραδοσιακό στην οδό Παλαιών Πατρών και το 2007 ξεκινάει τη λειτουργία του το Παραδοσιακό στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία. Το 2009 το κατάστημα στην Παλαιών Πατρών μεταφέρεται πιο κεντρικά στην οδό Κούσκουρα. Το 2011 το Παραδοσιακό συνεχίζει την ανάπτυξή του με ένα ακόμη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranian Cosmos, ενώ το 2015 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα franchise Παραδοσιακό στο One Salonica. Και η ανάπτυξη του Παραδοσιακό συνεχίζεται δυναμικά, καθώς το 2018 άνοιξε νέο κατάστημα και στην Άνω Τούμπα!

Για την δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Οι εκατοντάδες άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες.
Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που προσφέρουν τα καταστήματα.

Διευθύνσεις:
Κούσκουρα 4, Κέντρο | Αριστοτέλους 3 & Τσιμισκή 28, Κέντρο | Mediterranean Cosmos | One Salonica Mall (ισόγειο) | Γρ.Λαμπράκη 201, Άνω Τούμπα | Π.Παπαδοπούλου 17, Πανόραμα |.
Website
Facebook