POLIS HAMMAM | Καλαμαριά

Πληρώνετε μόλις 33€ (από 43€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για να απολαύσετε την τελετουργία 1 Passa Hammam (διάρκειας έως 90’), στον πολυτελή και Ανατολίτικης Ατμόσφαιρας Χώρο του «Polis Hammam»!

(Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή)

322
169
MASSAGE - SPA
 • Πληρώνετε μόλις 33€ (από 43€) –στην επιχείρηση- με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals, για να απολαύσετε την τελετουργία 1 Passa Hammam (διάρκειας έως 90’), στον πολυτελή και Ανατολίτικης Ατμόσφαιρας Χώρο του «Polis Hammam»!
 • Δείτε στις Επιπλέον Πληροφορίες παρακάτω την αναλυτική περιγραφή της υπηρεσίας του Passa Hammam.
 • Η επιχείρηση δέχεται μόνο εκτυπωμένη Δωροεπιταγή.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για υλοποίηση έως τις 31/08/2019.
 • Κερδίστε 10€ για 1 Passa Hammam, παραδίδοντας την Δωροεπιταγή στο ταμείο της επιχείρησης.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για 1 άτομο και για 1 Passa Hammam.
 • Η χρήση της Δωροεπιταγής ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή από 13:00 έως 23:00, Σάββατο & Κυριακή 11:00 έως 23:00.
 • Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για το ραντεβού σας.
 • Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το ραντεβού σας θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση.
 • Η Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη τυχόν Δωροεπιταγή ή προωθητική ενέργεια της επιχείρησης.

Passa Hammam

Μοναδική εμπειρία μιας τελετουργίας κάθαρσης που θα επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα και την ψυχή!

Με την είσοδό σας στο χαμάμ, θα ταξιδέψετε στο παρελθόν και θα γευτείτε το άρωμα της Ανατολής. Χαλαρώστε να απολαύσετε την τελετουργία της υπηρεσίας Passa Hammam. Μετά την παραμονή σας στο χαμάμ, όλο το σώμα σας θα τριφτεί με το ειδικό γάντι (kesse) ώστε να γίνει η απολέπιση και να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες του οργανισμού.

Η θεραπεία συνεχίζεται με το ευεργετικό σαπούνισμα – λούσιμο με 100% αγνό σαπούνι ελιάς σε συνδυασμό με το ειδικό παραδοσιακό αφρομασάζ, που θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις της απόλαυσης, της ξεκούρασης και της καθαριότητας

Η απολαυστική τελετουργία τελειώνει με την απαραίτητη χαλάρωση στον ειδικό χώρο, συνδυασμένη με κέρασμα, αρωματικό ανατολίτικο τσάι και λουκούμι.

 • Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Την παραδίδετε στην επιχείρηση.
 • Καταβάλλετε στην επιχείρηση το ποσό των 33€ για 1 Passa Hammam.
 • Κερδίζετε 10€ για την υλοποίηση της υπηρεσίας που επιλέξατε.

Polis Hammam.

Ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα σταματούν!

Εδώ θα ανακαλύψετε μια όαση ηρεμίας όπου η εσωτερική ενέργειά σας αναζωογονείται και η εξωτερική λάμψη σας ανανεώνεται!

Εμπιστευτείτε την ευεξία σας στους ειδικευμένους θεραπευτές του, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ, υπηρεσιών περιποίησης προσώπου και αποτελεσματικών υπηρεσιών σώματος.

Το Προφίλ του Polis Hammam

Από την Ελληνορωμαϊκή εποχή και κατόπιν από τον συνδυασμό τους με την Οθωμανική παράδοση λουσίματος – καθαρισμού – εξαγνισμού σώματος και ψυχής, η ευεξία, η ομορφιά, η χαλάρωση και η καθαριότητα εδώ και αιώνες αποτελούν στοιχεία αναπόσπαστα της ανθρώπινης φύσης.

Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία και σε συνδυασμό με την ιστορία, την παράδοση και την πολυμορφικότητα της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του οραματίστηκαν και αναβίωσαν το ιστορικό- παραδοσιακό χαμάμ.

Με πολυετή πείρα στο χώρο των υπηρεσιών, δημιουργήθηκε το πρώτο παραδοσιακό αυθεντικό χαμάμ στην Ελλάδα σε έναν ιδιαίτερο-boutique χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το δεύτερο flagship hammam στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

Με αναζήτηση-μελέτη-συνεργασίες και επιρροές από την Πόλη, με προσήλωση στις παραδόσεις του χαμάμ και με μοναδικό συνδυασμό πολλών άλλων ποιοτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στο σύγχρονο τρόπο ζωής, καταφέραν μέχρι σήμερα να ταξιδεύουν τους επισκέπτες τους στο χρόνο.

Tο αυθεντικό-παραδοσιακό χαμάμ είναι διαχρονικό, καθώς εδώ και πολλούς αιώνες μετά την ίδρυσή του, συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν υγεία και ευεξία σε συνδυασμό με ένα ταξίδι των αισθήσεων στον χρόνο.

Η επίσκεψη-μύηση στο χαμάμ δεν είναι μόνο ευεργετική για το κυκλοφορικό, το νευρικό και το αναπνευστικό σύστημα.

Είναι μία συνολική συνταγή ευεξίας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα.

Μία «βουτιά» στον εσωτερικό μας κόσμο και τις χαμένες αξίες της ζωής.

Στο Polis Hammam, η περιποίηση του σώματός σας και η ψυχική ξεκούρασή σας είναι πάντα η προτεραιότητά τους μαζί με τη μυστικιστική ατμόσφαιρα των ανατολίτικων λουτρών, την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Ο χώρος του χαμάμ με τον επιβλητικό θόλο, τον ζεστό μαρμάρινο πάγκο στο κέντρο του και τις παραδοσιακές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά περιμετρικά, μεταφέρουν τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή με έντονο άρωμα Ανατολής. Μια απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Το τελετουργικό του χαμάμ περιλαμβάνει τη βαθιά απολέπιση, το ευεργετικό αφρομασάζ, το χαλαρωτικό λούσιμο και την ξεκούραση σε ειδικό χώρο δοκιμάζοντας το κερασμένο παραδοσιακό τσάι και το γευστικό λουκούμι…

Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο για να συνεχίσετε τη μέρα σας ή να ξεκινήσετε το βράδυ σας; Είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 488216
Website