1. Τι είναι το Bestofdeals.gr ;

To Bestofdeals.gr ήρθε για να πραγματοποιήσει την επαναστατική αλλαγή, στον τρόπο απόκτησης Προσφορών και Δωροεπιταγών – Free Coupons από όλους εσάς, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ τη διαδικασία απόκτησης τους!

Με εκατοντάδες αλλά και νέες Προσφορές καθημερινά, με Εκπτώσεις έως και -80%, από επιλεγμένες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Το Bestofdeals.gr δημιουργήθηκε από το team που «άνοιξε» πριν από 8 χρόνια με μεγάλη επιτυχία την αγορά των Dealsites στη Βόρεια Ελλάδα και υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.

Με κεντρικό Χορηγό και Υποστηρικτή, τον κορυφαίο πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα την ετααιρία VOLTERRA του Ομίλου J&P Άβαξ.

2. Πως μπορώ να αποκτήσω τις Δωροεπιταγές – Free Coupons του Bestofdeals;

Aρχικά θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει την Δωρεάν εγγραφή σας για να γίνεται μέλος του Bestofdeals.gr με ένα απλό κλικ, πατώντας εδώ

Τα υπόλοιπα βήματα του τρόπου χρήσης, εύκολα και απλά:

  • BHMA 1o

Εκτυπώνετε απλά την Δωροεπιταγή που επιλέξατε ή την κατεβάζετε στο κινητό σας, με ένα κλικ στο KATEBΑΣΕ ή ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
(θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει Δωρεάν εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί θα πρέπει να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).

  • ΒΗΜΑ 2ο

Παραδίδετε τη Δωροεπιταγή ή την δείχνετε στην επιχείρηση.

  • ΒΗΜΑ 3ο

Καταβάλλετε στην επιχείρηση την τελική αξία της προσφοράς, έπειτα από την έκπτωση της Δωροεπιταγής.

Κερδίζετε € με τον πιο απλό τρόπο, με τη Δωροεπιταγή του Best of Deals.

3. Τι διαφορετικό μου προσφέρει το Bestofdeals.gr εν συγκρίσει με τα κλασσικά dealsites εκπτωτικών προσφορών;

Η πρωτοπορία και η διαφορετικότητα του Bestofdeals.gr είναι ότι σας προσφέρει καθημερινά Δωροεπιταγές – Free Coupons που αποκτάτε απλά με ένα κλικ!

Εκτυπώνοντας Δωρεάν ή κατεβάζοντας απλά στο κινητό σας, τη Δωροεπιταγή της επιλογής σας!

Τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Bestofdeals.gr είναι:

– Σας προσφέρει εκατοντάδες επιλεγμένες Προσφορές που αποκτάτε Δωρεάν
– Βρίσκετε όλες τις προσφορές στη Χαμηλότερη Τιμή
– Χωρίς προπληρωμή
– Χωρίς χρήση κάρτας
– Χωρίς καμία ταλαιπωρία
– Δίχως οποιαδήποτε επιπλέον επιβάρυνση
– Πληρώνοντας στην επιχείρηση που επιλέξατε
– Κερδίζοντας € με την πιο απλή διαδικασία
– Με πολλούς Διαγωνισμούς με μεγάλα Δώρα.

4. Απαιτείται εγγραφή μέλους για να λαμβάνω ενημέρωση καθημερινά για τις νέες Δωροεπιταγές και τους νέους Διαγωνισμούς;

Όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το e-mail σας στο πεδίο Εγγραφή στο Newsletter και το Bestofdeals.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες Δωροεπιταγές και τους νέους Διαγωνισμούς που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας. Εάν όμως πραγματοποιήσετε και εγγραφή μέλους, θα είστε πλέον μόνο ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε Δωροεπιταγή θα σας ενδιαφέρει! Η εγγραφή μέλους στο Bestofdeals.gr είναι εντελώς δωρεάν!

5. Η Δωροεπιταγή που θα εκτυπώσω, θα πρέπει να είναι έγχρωμη;

Δεν είναι απαραίτητο. Σε κάθε Δωροεπιταγή αναφέρονται στους όρους χρήσης της οι απαιτούμενες προδιαγραφές από μέρους της κάθε επιχείρησης για την εξαργύρωση της. Να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τους όρους χρήσης, καθώς συνήθως η δωροεπιταγή μπορεί να είναι ασπρόμαυρης εκτύπωσης, εν τούτοις υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η επιχείρηση δύναται να απαιτεί η εκτύπωση να είναι έγχρωμη.

6. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μία Δωροεπιταγή που έχω επιλέξει. Τί κάνω;

Κανένα πρόβλημα! Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε, τότε απλά δεν την εμφανίζεται ποτέ στην επιχείρηση, δίχως να έχετε καμία άλλη επιπλέον υποχρέωση.